Witaj, trafiłeś właśnie na jedną z ofert profesjonalnego serwisu mechaników samochodowych - SuperMechanik.pl. Mamy nadzieję, że oferta spełni Twoje oczekiwania.
Jeżeli szukasz innego mechanika, możesz go znaleźć w naszym serwisie.
kręcące się koło

Naprawimy Twoje auto

 

SERWIS KLIMATYZACJI SAMOCHODOWEJ PŁOCK 606 450 204

logo SERWIS KLIMATYZACJI SAMOCHODOWEJ PŁOCK 606 450 204

 
+ + + + + opinie klientów

SERWIS KLIMATYZACJI SAMOCHODOWEJ PŁOCK 606 450 204
Adres: 09-400 Płock, Otolińska 25
tel: (24) 364-85-25 kom. 606 450 204
Podczas kontaktu koniecznie powołaj się na SuperMechanik.pl

Opinie (54):
· bmw f10 (IP:*.*.101.193) dnia 15.04.2020 r. | Ocena: + + + + +

Mają bardzo dobry środek do dezynfekcji klimatyzacji, działa i ładnie pachnie.

· alfa romeo (IP:*.*.134.37) dnia 22.10.2019 r. | Ocena: + + + + +

jeżdżę tam od kilku lat zawsze jest ok.

· audi a5 (IP:*.*.37.243) dnia 05.10.2019 r. | Ocena: + + + + +

polecam u nich odgrzybianie klimatyzacji jest bardzo skuteczne.

· mazda (IP:*.*.38.148) dnia 28.04.2019 r. | Ocena: + + + + +

jeżeli chodzi o klimatyzację lepszych nie ma w Płocku

· skoda (IP:*.*.162.235) dnia 27.03.2019 r. | Ocena: + + + + +

polecam, mają najtańsze napelnienie klimatyzacji w Płocku i okolicach, szybka i dobra robota...

· subaru (IP:*.*.161.239) dnia 04.03.2019 r. | Ocena: + + + + +

są najlepsi w tym fachu, pozdrawiam panowie.

· auto klima (IP:*.*.36.78) dnia 19.07.2018 r. | Ocena: + + + + +

Naprawa auto klimatyzacji wykonana na piątkę!

· Maria (IP:*.*.225.21) dnia 21.06.2018 r. | Ocena: + + + + +

trochę drogo ale za to skutecznie i szybko

· skoda (IP:*.*.198.104) dnia 24.04.2018 r. | Ocena: + + + + +

auto klima zdobiona na medal

· subaru (IP:*.*.128.185) dnia 21.04.2018 r. | Ocena: + + + + +

Klimatyzacja działa na 5 po naprawie na otolinskiej.

· audi a5 (IP:*.*.143.43) dnia 04.04.2018 r. | Ocena: + + + + +

Dzisiaj byłam przejrzeć swoją klimatyzację i obsługa byla super szybka a z nawiewu aż pachnie świeżością.

· astra (IP:*.*.130.143) dnia 19.03.2018 r. | Ocena: + + + + +

Dzisiaj pojechałem nabic i odgrzybic klime w mojej astrze ale po nabiciu okazało się że kompresor nie wystartował, diagnoza usterki w 1 minute: cewka, Mechanik zaproponował naprawę jak zostawię na godzinkę samochód. Szybko naprawili i cena w porządku za wszystko.

· Kamper (IP:*.*.97.40) dnia 28.02.2018 r. | Ocena: + + + + +

Odratowali klime w moim kamperze działa lux już czekam na wisenny pierwszy wypad za granicę.

· vivaro (IP:*.*.163.170) dnia 21.02.2018 r. | Ocena: + + + + +

Są najlepsi w Płocku w dziedzinie auto klimatyzacji szczerze.

· Mercedes (IP:*.*.72.157) dnia 31.01.2018 r. | Ocena: + + + + +

Witam wszystkich, jestem ze Śląska jechałem przez Płock z towarem miałem awarię w okolicach tej miejscowości porwało mi pasek wielorowkowy a przyczyną było uszkodzone łożysko sprężarki klimatyzacji jak się okazało, w Auto Klima Drajkowski od ręki Panowie zajęli się tym problemem i po 3 godzinach ruszyłem dalej w trasę . Duży szacunek za szybką pomoc. Pozdrawiam.

· Rover (IP:*.*.162.25) dnia 27.12.2017 r. | Ocena: + + + + +

Naprawa ogrzewania godna polecenia.

· MAN (IP:*.*.65.8) dnia 12.12.2017 r. | Ocena: + + + + +

Trafiłem tu autokarem w lato naprawili mi klime jednego dnia w autokarze i bardzo im za dziękuję bo miałem w nocy wyjazd do Chorwacji uratowali mnie przed porażką całej wycieczki. Polecam.

· mazda 6 (IP:*.*.42.51) dnia 01.12.2017 r. | Ocena: + + + + +

Bardzo dobry serwis klimy.

· mazda 6 (IP:*.*.38.57) dnia 16.11.2017 r. | Ocena: + + + + +

zadowolony

· lancia (IP:*.*.64.46) dnia 05.11.2017 r. | Ocena: + + + + +

na 5

· passat (IP:*.*.42.110) dnia 24.10.2017 r. | Ocena: + + + + +

Fajna obsługa az milo i szybko.

· mazda (IP:*.*.173.45) dnia 17.10.2017 r. | Ocena: + + + + +

Dobrze odgrzybianie robią pomogło u mnie

· skoda (IP:*.*.164.225) dnia 03.10.2017 r. | Ocena: + + + + +

Rowniez polecam

· peugeot (IP:*.*.107.32) dnia 13.09.2017 r. | Ocena: + + + + +

Ja męczyłem się dłuższy czas z moim 407 jedna strona grzala a druga chlodzila co bylo bardzo uciążliwe chłopcy z auto klima Płock naprawili mi auto bez zdejmowania deski rozdzielczej w super cenie. Szacunek Panowie Dziękuję.

· passat (IP:*.*.167.23) dnia 01.09.2017 r. | Ocena: + + + + +

Mi rowniez naprawili klime w samochodzie polecam.

· passat (IP:*.*.167.23) dnia 01.09.2017 r. | Ocena: + + + + +

Mi rowniez naprawili klime w samochodzie polecam.

· c5 (IP:*.*.103.24) dnia 22.08.2017 r. | Ocena: + + + + +

Polecam każdemu, klima działa bez zarzutu :)

· Wanda (IP:*.*.128.206) dnia 21.07.2017 r. | Ocena: + + + + +

polecam klkma na jak nowa

· seat (IP:*.*.128.206) dnia 18.07.2017 r. | Ocena: + + + + +

Jest ok dobry serwis

· Volvo (IP:*.*.77.66) dnia 10.07.2017 r. | Ocena: + + + + +

Robili mi auto klimę w volvo, jestem zadowolony i na pewno wrócę na inne naprawy.

· Ford (IP:*.*.133.156) dnia 03.07.2017 r. | Ocena: + + + + +

Tanio, Szybko i Solidnie i tak tam jest.

· Suzuki (IP:*.*.99.5) dnia 22.06.2017 r. | Ocena: + + + + +

P O L E C A M

· Alfa Romeo (IP:*.*.147.239) dnia 19.06.2017 r. | Ocena: + + + + +

Letni przegląd klimatyzacji wykonali w 30 minut i w bardzo dobrej cenie.

· Skoda (IP:*.*.71.10) dnia 06.06.2017 r. | Ocena: + + + + +

Kilme naprawiaja super najlepiej w Płocku i okolicach.

· audi (IP:*.*.1.197) dnia 31.05.2017 r. | Ocena: + + + + +

Ja zrobiłem u nich płukanie układu po zatarciu kompresora rok gwarancji klima chłodzi aż miło.

· Omega (IP:*.*.103.24) dnia 23.05.2017 r. | Ocena: + + + + +

Polecam u nich naprawiać klimatyzację, uczciwe chłopaki,nie naciągneli mnie na nabicie tylko najpierw sprawdzili czy gaz nie ucieknie a dopiero jak byli pewni to nabili. Wrócę za rok ;-)

· mazda (IP:*.*.5.102) dnia 17.05.2017 r. | Ocena: + + + + +

Klima najlepsza obsługa w Płocku

· Passat (IP:*.*.68.224) dnia 15.05.2017 r. | Ocena: + + + + +

Bardzo polecam szybko pomogli mi przy niesprawnej klimatyzacji samochodowej.

· Leon fr (IP:*.*.3.65) dnia 09.05.2017 r. | Ocena: + + + + +

Polecam

· New bittel (IP:*.*.72.126) dnia 04.05.2017 r. | Ocena: + + + + +

Dobre ceny na przegląd klimy i szybko

· Audi tt (IP:*.*.141.243) dnia 23.04.2017 r. | Ocena: + + + + +

Polecam każdemu

· zafira (IP:*.*.8.208) dnia 20.04.2017 r. | Ocena: + + + + +

Polecam szybko obsługują i bardzo dobrze znają się na mechanice samochodowej i na auto klimatyzacji.

· Passat (IP:*.*.73.132) dnia 13.04.2017 r. | Ocena: + + + + +

Mega szybka i dobra obsługa auto klimatyzacji w Płocku.

· Kaptur (IP:*.*.167.150) dnia 06.04.2017 r. | Ocena: + + + + +

Mega pozytywna opinia w serwisie ASO nie potrafili mi naprawić auto klimatyzacji a na otolinskiej dali radę .

· mercedes cls (IP:*.*.76.233) dnia 28.03.2017 r. | Ocena: + + + + +

Jeśli chodzi o klimatyzację w samochodzie to są najlepsi.

· polo vw (IP:*.*.65.146) dnia 20.03.2017 r. | Ocena: + + + + +

No w auto klimatyzacji nie mają konkurencji takie jest moje zdanie wiedzą co robią a czas naprawy nie warto do domu jechać bo za niecałą godzinę dzwonili juz po mnie ze gotowe .

· citroen (IP:*.*.140.139) dnia 11.03.2017 r. | Ocena: + + + + +

Bardzo dobra obsługa auto klimatyzacji.

· Camaro (IP:*.*.71.238) dnia 08.03.2017 r. | Ocena: + + + + +

P O L E C A M dzięki za szybką naprawę .

· Renault (IP:*.*.8.171) dnia 07.03.2017 r. | Ocena: + + + + +

Przegląd klimy w moim samochodzie od reki w kilka minut gotowy do sezonu.

· Kasia (IP:*.*.154.76) dnia 03.03.2017 r. | Ocena: + + + + +

5 gwiazdek za szybką pomoc. Dzięki panowie.

· Lancia (IP:*.*.66.201) dnia 02.03.2017 r. | Ocena: + + + + +

Odgrzybianie auto klimatyzacji wymiana filtra sprawdzenie wydajnosci klimatyzacji wszystko zrobione od reki.

· Rover (IP:*.*.161.226) dnia 02.03.2017 r. | Ocena: + + + + +

Sprawdzenie auto klimy wykonano mi za darmo potem napelniono klime i oczyszczono , wszystko w 30 minut i nawet tanio.

· opel (IP:*.*.81.26) dnia 02.03.2017 r. | Ocena: + + + + +

Ja wykonałem tam naprawę właściwie to płukanie układu klimatyzacji po zatarciu sprężarki klimy, szybko i dobrze wykonana naprawa z roczną gwarancją mogło by być taniej ale to też było kupę roboty i nowych części.

· nissan (IP:*.*.154.76) dnia 01.03.2017 r. | Ocena: + + + + +

Witam klima serwis wczesną wiosną od ręki w najlepszym serwisie w mieście, w 45 minut pełen serwis klimy aż pachnie w całym aucie. Polecam.

 
Naprawiane auto
Maksimum 45 znaków.
Nick
Treść wiadomości
Maksimum 1000 znaków.
Ocena
+
+
+
+
+
Kod z obrazka
Dane przetwarzane są zgodnie z naszą Polityką Prywatności


Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Korzystając ze strony internetowej SuperMechanik.pl wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas przeglądania zawartości naszych serwisów. Więcej informacji: polityka cookies